12 oktober 2016

Een perfecte GirlsNight | Tips&TricksZelf ben ik er helemaal weg van. Gezellig met een aantal vriendinnen praten over jongens, een maskertje op doen, popcorn eten en films kijken. Ook wel bekend als een: GirlsNight! Voor de jongens die dit lezen, ik ga even de droom minder mooi maken. Een GirlsNight bestaat niet uit op het bed springende meiden die een kussengevecht houden. Vandaag ga ik een aantal dingen met jullie delen die deze avond nog beter kunnen maken!

Probeer een nieuw popcorn recept uit

Popcorn is onvergetelijk bij een avond als deze. De originele smaken zijn al heel erg lekker, maar er zijn nog veel meer smaken die je eens kunt proeven. Denk bijvoorbeeld aan karamel! Het leukste is natuurlijk om deze popcorn zelf te maken, maar kopen kan natuurlijk ook.

Kies leuke films

Een aantal films uitzoeken kan soms nogal een lastige klus zijn. Dus ik zal jullie een handje helpen! Dit zijn films die ik leuk vind om samen met vriendinnen te kijken.

- Bridget Jones
- The Proposal
- Nothing Hill
- Mamma Mia
- Walking on Sunshine
- When in Rome

Leg de bedden maar vast klaar

Voordat je begint met alles is het super chill als de bedden al klaar liggen. Je kunt er in liggen er op zitten of wat dan ook. Zeker tijdens de film is het super leuk als iedereen lekker in bed ligt. Alleen wel even zorgen dat je niet in slaap valt!

Goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je vriendinnen komen is het handig als je alvast een aantal dingen hebt klaargezet. Denk bijvoorbeeld aan een beauty tafel, een snacks en drinks tafel en heel erg veel kussens. Het is ook leuk wanneer iedereen die komt een (zelfgemaakte) snack mee neemt.

Zorg dat iedereen goede wifi heeft

Maak van tevoren een blaadje waarop staat ''Welcome, the Wi-Fi password is...'' en zet deze in een fotolijstje. Hierdoor hoeft niemand het te vragen en kunnen ze gemakkelijk de leuke foto's die jullie maken delen op Social Media. Maar let wel, blijf sociaal en leg je telefoon op een gegeven moment gewoon weg.En dan het belangrijkste...

Nodig je vriendinnen uit! Zonder hen zal de avond heel erg alleen en stil zijn. Dus nodig een aantal goede vriendinnen uit die het ook samen goed kunnen vinden.

Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze tips! Als je zelf nog tips hebt, laat deze dan zeker achter in de reacties. Want we kunnen allemaal van elkaar leren.

Heel veel plezier bij iedere GirlsNight die nog mag komen!


1 opmerking:

  1. Het wifi wachtwoord in een fotolijstje stoppen, dat is slim. Scheelt je het heel vaak opnoemen.

    BeantwoordenVerwijderen