25 februari 2015

Friendship Jar ღ | DIY

Voor een vriendin heb ik samen met Nina een (al zeggen we het zelf ;p) heel leuk en origineel cadeau gemaakt. Het is een Jar gevuld met allemaal briefjes met quotes en plaatjes. Wil je weten hoe we deze hebben gemaakt? Lees dan snel verder!


Je hebt een aantal dingen nodig:
- Een weckpot (deze hebben we gekocht bij de Blokker. Hier heb je veel keus qua maat en vorm.)
- Plaatjes
- Quotes
- Lint
- Washitape


Zoals je kan zien hebben we erg veel briefjes in de pot gestopt. Op deze briefjes staan quotes, herinneringen en plaatjes die allemaal te maken hebben met onze vriendschap. Hierdoor maak je het een erg persoonlijk cadeau.Hier zie je twee voorbeelden van wat voor soort plaatjes en quotes we in de pot hebben gestopt. Je kan heel gemakkelijk op internet allerlei quotes en plaatjes vinden die met vriendschap (e.d.) te maken hebben. Hier een paar voorbeelden:

Because we love you

Enjoying every moment together

Friends are the flowers of life

Friends who stay by your side no matter what

Leuke lettertypes kan je heel gemakkelijk downloaden op www.dafont.com. Mochten jullie meer uitleg willen over hoe je dit gemakkelijk doet? Laat het me weten! Dan maak ik er een uitgebreid artikel over.


Om de pot helemaal af te maken hebben we op de voorkant een plaatje waar friendship op staat vast geplakt met washitape. Deze hebben we aan de hoekjes rond geknipt. Om de pot extra op te vrolijken hebben we een lintje om de 'hals' gedaan. Je kan de pot natuurlijk helemaal pimpen zoals jij het wilt! 


En als laatste, maar natuurlijk niet te vergeten, hebben we op de achterkant een briefje vastgeplakt met onze namen er op. 


Dit was het dan! Hét originele cadeau die je op je eigen manier helemaal persoonlijk kan maken. Wij hebben hier (met z'n tweeën) wel een tijdje aan gewerkt, dus onderschat de tijdsduur van het maken zeker niet. Bij dit cadeau hebben we nog een grote fotolijst voor 10 foto's gegeven en een oliebrandertje. 

Ik hoop dat jullie het een leuk cadeau idee vinden. Mocht je dit cadeau ook maken/willen maken voor een vriend, vriendin, familie of lover (want ja, dit cadeau kan voor iedereen)? Laat het me weten in de comments! Ik vind het altijd super leuk om te weten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten